კულინარიამეორეხარისხოვანი ბლოკი

როგორ მოვამზადოთ ცხელი ღვინო.

ცხელი ღვინო

საჭირო ინგრედიენტებია: 1 ბოთლი (750 მილილიტრი) ნახევრად მშრალი წითელი ღვინო, 6-7 ცალი მიხაკი, 1/3 ჭიქა წყალი, 1 სადილის კოვზი შაქარი და გემოვნებით – მუსკატის კაკალი.

მომზადების წესი: მუსკატის კაკალს და მიხაკს დაასხით წყალი, მიიყვანეთ ადუღებამდე და გადაწურეთ თხუთმეტი წუთის შემდეგ. ჩაასხით ღვინო ქვაბში. ადუღეთ, მაგრამ არ უნდა გადადუღდეს. ცხელსვე შეურიეთ შაქარი და სუნელიანი წყალი.

ტეგები
იხილეთ მეტი

მსგავსი სიახლეები